VLOG Mitchella van Vliet gaat naar Vluchtelingenkamp in Griekenland deel 1

Ons eerste vlog! En ook voor model en make-up artist Mitchella van Vliet
Ze gaat voor #LiveForLives een week lang helpen bij een vluchtelingenkamp. Voor PopUpTv houdt ze een vlog bij.

Op 22 oktober is het Vlaardingse model en make-up and hair artist Mitchella van Vliet, samen met de Live For Lives Foundation, voor een week vertrokken naar het vluchtelingenkamp Filippiada in Griekenland. Voor PopUpTv houdt Mitchella een videodagboek (vlog) bij.

Mitchella is jong, ondernemend en bevlogen. In het vluchtelingenkamp Filippiada zitten voornamelijk gezinnen met kleine kinderen. Er is gebrek aan alles. Naast het uitdelen van water worden er praktische zaken (distributie van eten/ drinken, kleding, hygiëne-artikelen) en activiteiten voor kinderen georganiseerd. De ervaring leert dat er zo’n € 700,- - € 800,- per dag nodig is voor de ca. 400 mensen.

Wie een bijdrage wil leveren aan deze missie kan doneren naar:

M. Van Vliet NL06INGB0703804170
o.v.v. Kamp Filippiada

Op PopUpTv kan je zien of het geld goed besteedt wordt. 'Wij verzamelen alle donaties en storten die dan in één keer naar Live for Lives of besteden deze op het kamp om goederen voor de mensen aan te schaffen en deze ter plaatse uit te delen.' aldus Mitchella.

Uiteraard kun je ook rechtstreeks geld doneren aan #liveforlives via NL14SNSB0925794775 te Ens o.v.v. Filippiada, Mitchella van Vliet

montage: Matthijs Rorije

VLOG Mitchella van Vliet gaat naar Vluchtelingenkamp in Griekenland deel 1

Advertentie