Vol programma Koningsdag in het centrum van Schiedam

Het wordt weer een groot feest in de binnenstad van Schiedam met oranje etalages, vrijmarkt, kinderactiviteiten en vooral veel muziek en gezelligheid. Phons Ockerse vertelt erover in het programma Onder Ogen.

Swingende Koningsnacht
Voorafgaand aan de Koningsdag is het op donderdagavond 26 april feest in de Grote Kerk met o.a. optredens van Johnny Valentino, One Two Trio en de Lekkke Band! Entree is gratis, maar Vol = Vol. Ook bij de horeca heerst er op die avond en nacht het Oranjefeest met live artiesten en DJ’s. Er is voor elk wat wils!

Fleurige Koningsdag
Al vroeg in de ochtend worden de vrijmarktkleedjes op het Land van Belofte, Lange Kerkstraat, Broersveld en de Hoogstraat uitgespreid met daarop een zeer gevarieerd aanbod aan spullen. Voor de kinderen zijn er dit jaar op de Kloosterplaats circusactiviteiten door Circus Rotjeknor in samenwerking met KomKids die o.a. Taekwondo workshops aanbiedt.Aan de sfeer zal het niet liggen. Oranje etalages en op de Hoogstraat rood – wit- blauwe vlaggentjes, in Broersveld de oranje loper en als het zonnetje dan ook nog gaat schijnen….

Live op Straat
Winkels en horeca zijn op Koningsdag open en rond de gezellige terrassen klinken muzikale klanken door het onderdeel ’Live op Straat’, met speciale aandacht voor de 4 podiumlocaties: Voor de Korenbeurs, op de Hoogstraat (voor Tapperij het Weeshuis), de Vismarkt en Grote Markt. Geniet van de optredens van o.a. Slim Robin en Arie Verhoef, Kuuk en Nelis, Bluesopa Cor Roelse, El Fatso, All RightsReserved, No Escape, The Gentlemen of Rock 'n Roll, Corvin Silvester, Marco Diamantatos & Mike Vos, De Wannebiezz en Skeftum! 

Programma
Het gehele programma en actuele zaken zijn te vinden in de folder en op de facebookpagina’s ‘koningsdagschiedam’  en ‘Live op Straat’. Wij wensen iedereen veel plezier!

Onder Ogen wordt elke week op woensdag 11:00 uur live uitgezonden vanuit de PopUpTv Studio aan het Broersveld 31 in Schiedam centrum, bij de ingang van winkelcentrum de Nieuwe Passage.
Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!
Kijk mee of kom langs! Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

Meer informatie over het programma en alle onderwerpen uit eerdere afleveringen van Onder Ogen vind je op:
popuptv.nl/onder-ogen

Advertentie