Vooruitblik op Southbeach 2017

Aankomend weekend staat alweer de vierde editie van Southbeach Schiedam op het programma. In het programma Onder Ogen zijn Mischa Keemink en Lisanne van der Ven van de organisatie aanwezig om je hier alles over te vertellen.

Ook dit jaar zal de Maasboulevard in Schiedam gedurende de periode van 9 t/m 17 september weer veranderen in een heuze beacharena waar tal van sportevenementen te bewonderen zijn.

Het programma van het succesvolle evenement, dat gelijk loopt met de nationale sportweek en wordt georganiseerd vanuit de gemeente Schiedam, is voller dan ooit. De KOMKIDS dag, het Schiedams kampioenschap beachsoccer, sportdagen, verenigingsavonden, het netwerkvolleybal toernooi, de Urban dag, bubble voetbal, dansdemonstraties, de seniorenochtend en een groot aantal clinics en workshops zijn slechts een greep uit de activiteiten die voor jong en oud zullen plaatsvinden.

Alles zal worden omlijst door tal van side-evenementen en een schitterend terras waar ook de toeschouwers zich onder het genot van een hapje, drankje en zomerse muziek zich prima zullen vermaken.

Het evenement, dat gratis te bezoeken is, zal worden geopend door onze Olympische tafeltennisheldin Britt Eerland en wethouder Marcel Houtkamp.
Kijk voor het complete programma op www.southbeachschiedam.nl en doe mee !


Onder Ogen is het nieuws- en actualiteitenprogramma van PopUpTv. Elke woensdag LIVE om 11:00 uur vanuit de PopUpTv Studio Broersveld.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Kijk mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

https://popuptv.nl/onder-ogen

Advertentie