Waterwegsport Live 13-04-2016

Vanavond in de uitzending van WaterwegSport Live vanuit PopUpTv Studio Broersveld aandacht voor voetbal, handbal en korfbal. En we hebben live muziek van de band Code B.

In de studio van Pop up Tv gaat presentator Michael de Vogel in gesprek met trainer Jeroen Rijsdijk over het enorme succes van Excelsior M in de topklasse, schuift trainer Arwin Verburgh van VDL aan om over het lopende seizoen te praten en zal de nieuwe korfbalcoach Richard van Weert vertellen over zijn naderende uitdaging bij tweedeklasser ckc Maassluis.

Coach Joop Oranje en teamleider Hans Kooi blikken vooruit op de bekerfinale met Schielicht/Ventura van komende vrijdag in Wateringen en uiteraard zal het seizoen de revue passeren. Aansluitend komt coach Dennis Teeuw van de handballers van SC Twist vertellen over de huidige onzekerheid over de mannenploeg. Speelt de Vlaardingse ploeg komend seizoen nog in de hoofdklasse?

WaterwegSport Live is het tweewekelijkse sportprogramma van PopUpTv, gemaakt in samenwerking met WaterwegSport.nl. De productie is in handen van Dubbelklik en Duidelijk in Beeld. Fred Fukkink zorgt voor de redactie.

Presentatie: Michael de Vogel.
Camera: Storm Philippo, Bart Dane en Sharon Markx
Regie: Natanja Rorije
Geluid:Rob van der Gaag
Montage: Matthijs Rorije

Advertentie