WaterwegSport Live 9 september 2015 met Nathalie Gouweleeuw

In deze aflevering: Fred Fukkink in gesprek met Nathalie Gouweleeuw, wethouder Sport van Schiedam.

Met de kadernota ‘Kom maar op!’ legt het college van Schiedam de lat hoog voor bewegen en sporten in de stad. De ambities zijn geformuleerd samen met inwoners, maatschappelijke organisaties, sportaanbieders, scholen, welzijn- en zorginstellingen, en samen met kinderen en jongeren.
Wethouder Sport Nathalie Gouweleeuw: “Zo zit deze stad vol met ideeën over hoe we de sport moeten vieren, hoe we het beter moeten organiseren en toegankelijker moeten maken, hoe we de sportterreinen beter kunnen benutten.“

Op maandag 14 september vindt een bijeenkomst plaats hoe dit verder vorm moet krijgen. Het is belangrijk mensen te stimuleren dagelijks te bewegen en te sporten. In verschillende wijken is het beweeg- en sportaanbod vergroot, dat is fijn. Veel sportverenigingen zijn aan de slag gegaan met hun toekomst.

In Schiedam start het evenement Southbeach weer op de Maasboulevard. Van 15 t/m 19 september organiseert de gemeente Schiedam in samenwerking met de Nederlandse Beachsoccerbond en de Schiedamse sportverenigingen tal van (Sport) activiteiten voor jong en oud. Scholen zijn uitgenodigd hieraan mee te doen, iedereen is van harte welkom!

WaterwegSport Live

Het tweewekelijkse sportprogramma op de woensdagavond op PopUpTv, gemaakt in samenwerking met WaterwegSport.nl. De productie is in handen van Dubbelklik en Duidelijk in Beeld. Fred Fukkink zorgt voor de redactie en presentatie.

Presentatie: Fred Fukkink
Gast: Nathalie Gouweleeuw, wethouder van Sport in Schiedam
Camera: Wiebe Hoogeveen, Bart Dane en Christiaan Salub
Regie: Rob van der Gaag
Montage: Eewout Rorije

Advertentie