White Wall Project by the Spanish artist Paco Dalmau in Schiedam The Netherlands

White Wall Project is an ongoing series of monumental site-specific installations. The first edition of the project was launched by the Spanish artist Paco Dalmau in December of 2013 in Rotterdam. Interview in English.

De installatie van The White Wall Project wordt nu opgebouwd in het Beatrixprak in Schiedam. Het wordt gemaakt van hout en canvasdoeken, van 600 meter lang zal in de maand mei/juni 2018 open zijn voor publiek om het grootste kunstwerk in de geschiedenis van Nederland te realiseren. Rondom de installatie zullen regelmatig optredens te zien zijn. Denk hierbij aan muziek, theater, po√ęzie, tai chi en dans.
Elke deelnemer mag gebruik maken van de schildermaterialen, dankzij onze sponsor Royal Talens Foundation. In de weekenden zullen diverse workshops worden aangeboden door professionele kunstenaars, om de creativiteit van de deelnemers te prikkelen. Alle deelnemers mogen meedoen aan de workshops.
Het team van het White Wall Project verheugt zich op jouw deelname aan deze ongelooflijke, culturele ervaring die tot stand komt door samenwerking en maatschappelijke inspanning!

Onder Ogen wordt elke week op woensdag 11:00 uur live uitgezonden vanuit de PopUpTv Studio aan het Broersveld 31 in Schiedam centrum, bij de ingang van winkelcentrum de Nieuwe Passage.
Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!
Kijk mee of kom langs! Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

Meer informatie over het programma en alle onderwerpen uit eerdere afleveringen van Onder Ogen vind je op:
popuptv.nl/onder-ogen

Advertentie