Winterland Schiedam, het is net een sprookje

Een sprookje wat werkelijkheid wordt in Schiedam, dat is Winterland Schiedam. Vanaf 7 november 2014, elf weken lang!

PopUpTv gaat volop de samenwerking aan met Schiedamse organisaties om van Winterland Schiedam 2014 een succes te maken. We zijn in gesprek met verschillende partners. Zeker is al dat we de vrijwilligers van Schiedam de aandacht gaan geven die ze verdienen. In samenwerking met het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam gaan we de 'DOENers' uitnodigen om te vertellen wat ze doen voor Schiedam en waar ze eventueel behoefte aan hebben.

Ook met Serious Ambtenaar en Serious City gaan we samenwerken. We houden de stand van de opbrengst live bij en houden jullie op de hoogte van alle acties die gevoerd worden ten bate van Serious Request van 3FM.

Ook met de Bibliotheek Schiedam gaan we samenwerken! Er valt genoeg nieuws te vertellen, denk alleen maar aan alle activiteiten van de Bieb, de samenwerking met wijkcentra en de op handen zijnde verhuizing.

Sprekend Schiedam komt ook terug tijdens Winterland Schiedam. Met onder ander sport specials met Fred Fukkink in het weekend en cultuur met Wiebe Hoogeveen.

Ook RadioPopUp gaat tijdens Winterland van start! Met onder andere Boer en Bou.

Tijdens Winterland Schiedam, van 7 november 2014 tot en met 18 januari 2015, gaat PopUpTv elke dag live uitzendingen verzorgen. Tussen de live uitzendingen door zie je leuke en boeiende reportages en live beelden van de schaatsbaan en ijsglijbaan. Uiteraard kun je via Twitter reageren.

Voice-over: Ed Koorengevel
Montage: Simone Breetveld, Milo van der Wielen en Matthijs Rorije
Animatie: Natanja Rorije

Advertentie