Winterland Schiedam mag je niet missen

Winterland Schiedam, is elf weken lang een unieke winterbeleving op het Stadserf en Land van Belofte in het centrum van Schiedam, met onder meer een overdekte ijsbaan van 700 m2, horeca, kermis, optredens, demonstraties en speciale acties.

Winterland is goed voor de bevordering van de positieve uitstraling van Schiedam. Het is in feite elf weken lang feest in Schiedam en dat heeft een aantrekkende kracht vanuit de regio. Door dagelijks te laten zien wat er allemaal voor leuks gebeurt op Winterland en in Schiedam helpt PopUpTv mee met het promoten van Schiedam.

Stichting PopUpTv werkt volop samen met Schiedamse organisaties om van Winterland Schiedam 2014 een succes te maken. De vele partners: Duursma Groep, Gemeente Schiedam, het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam en alle vrijwilligersorganisaties van Schiedam, Serious Ambtenaar en Serious City, De Bibliotheek Schiedam, ZOS Radio, Sprekend Schiedam, Winkelstraatmanager Ben Dubbeldam, diverse bedrijven zoals PvdM techniek, ProClean, Marlee Zeefdrukkerij, Broodkast, Dubbelklik, Duidelijk in Beeld, Van Aken & Backer Meubelmakerij en meer!

PopUpTv op WInterland wordt gesponsord door: Fonds Schiedam Vlaardingen en Het Gemeenschapsfonds Schiedam

Wil je ook meedoen? Graag! Neem contact met ons op: http://www.popuptv.nl/contact

Tijdens Winterland Schiedam, van 7 november 2014 tot en met 18 januari 2015, verzorgt PopUpTv elke dag live uitzendingen vanuit Studio Winterland. Tussen de live uitzendingen door zie je leuke en boeiende reportages en live beelden van de schaatsbaan en ijsglijbaan. Uiteraard kun je langskomen of via Twitter reageren.

We houden de stand van de opbrengst van Serious City/Serious Ambtenaar live bij en houden jullie op de hoogte van alle acties die gevoerd worden ten bate van Serious Request van 3FM.

Sprekend Schiedam komt ook terug tijdens Winterland Schiedam. Met onder ander sport specials met Fred Fukkink in het weekend en cultuur met Wiebe Hoogeveen.

Ook RadioPopUp gaat tijdens Winterland van start! Met onder andere ZOS Radio.

 

Advertentie