Zoekactie naar vermiste Astrid Rousse

Roberto Guagliardo zet morgen een zoekactie op naar zijn vermiste moeder Astrid Rousse.  Hij vertelt in het programma Onder Ogen dat hij het heel moeilijk heeft met haar vermissing. Er is nog geen enkel spoor en er waren van te voren geen aanwijzingen dat ze er vandoor zou gaan. 

Astrid is al ruim een week zoek. Ze heeft vroeger aan de Vlaardingerdijk in Schiedam gewoond en daarom was er een vermoeden dat ze hier weer zou kunnen zijn.

De moeder van Astrid woont in Schiedam en ze heeft hier ook kennissen.

De 53-jarige Astrid Rousse is 's nachts zonder spullen vanaf haar huis in Koog aan de Zaan vertrokken. Waarschijnlijk heeft ze dit lopend gedaan. Ais ze in Schiedam is dan denkt haar familie dat is is opgehaald: ze had helemaal niets bij zich en had zelfs haar lenzen niet in, alle scenario's worden open gehouden en onderzocht. 'Intussen hopen we dat zoveel mogelijk mensen ook naar haar uitkijken zodat er een teken van leven komt, we zijn erg bezorgd!' aldus de familie.

Astrid is 1.60 meter lang, heeft oorspronkelijk bruin maar nu zwart geverfd haar en grijs/groene ogen. Ze droeg waarschijnlijk een zwarte jas en slippers.

Mocht je haar gezien hebben of heb je meer informatie omtrent haar vermissing? Neem dan contact op met 0800-6070.

 

Onder Ogen is het nieuws- en actualiteitenprogramma van PopUpTv en de Stadsomroep Schiedam.
Elke zaterdag vanaf 9:00 uur LIVE vanuit de Tv-studio Broersveld.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Kijk mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

popuptv.nl/onder-ogen

Advertentie