Zonder Ogen: Museum Boijmans van Beuningen wint RAAK stimuleringsprijs

In de speciale aflevering van het Tv-programma Onder Ogen: Zonder Ogen spreekt Marco Spruit Bleeker met Elvera van Leeuwen van Minks en Karen de Moor van Museum Boijmans van Beuningen.

Museum Boijmans Van Beuningen heeft de RAAK Stimuleringsprijs ter waarde van €25.000,- gewonnen! Speciaal voor blinden en slechtzienden ontwikkelt Boijmans 'Oren en ogen tekort', een manier van rondleiden die aansluit bij de beleving van blinden en slechtzienden. Dank voor alle stemmen!

Museum Boijmans Van Beuningen heeft een collectie van wereldkwaliteit, met topstukken van onder meer Pieter Paul Rubens, Rembrandt van Rijn, Claude Monet, Piet Mondriaan, Salvador Dali­. Middels tentoonstellingen en educatie wil Boijmans deze stukken zo optimaal mogelijk presenteren aan alle bezoekers. Veel rekening wordt daarbij gehouden met de speciale wensen en beperkingen van een doelgroep, hoe beter de aansluiting, hoe optimaler de beleving!

Bezoekadres
Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam
Contact
010 44 19 400
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onder Ogen is het nieuws- en actualiteitenprogramma van PopUpTv. Elke woensdag LIVE om 11:00 uur vanuit de PopUpTv Studio Broersveld.
Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!
https://popuptv.nl/onder-ogen

 

Advertentie