Vriend worden van PopUpTv

Individuen, instellingen en bedrijven kunnen vriend worden van PopUpTv.
Doel: zowel de onderlinge band verstevigen als fundraising.

Waarom vriend worden?

PopUpTv is een stichting zonder winstoogmerk. PopUpTv verbindt en brengt vooral positief nieuws. We willen groeien: in bereik, in aantal producties en in kwaliteit. Door vriend te worden hoor je er bij. Je kunt meepraten, wordt op de hoogte gehouden en krijgt exclusieve voordelen. Bovendien steun je PopUpTv!

Individu

Door als persoon vriend te worden steun je PopUpTv op persoonlijke titel. Je krijgt uitnodigingen om bij live uitzendingen aanwezig te zijn, zowel in de studio als op locatie. Je wordt op de hoogte gehouden van het wel en wee van PopUpTv middels de PopUpTv Nieuwsbrief, die je minimaal een keer per kwartaal digitaal ontvangt. Hierin lees je alles over de mensen achter PopUpTv en krijg je als eerste onze nieuwe plannen te horen. Je mag meepraten over de koers van PopUpTv op speciale vergaderingen die we elk kwartaal gaan houden. Je krijgt korting bij partners van PopUpTv.
Kosten individueel vriendschap: € 10,- per jaar. (Meer mag uiteraard ook.) 

Bedrijf of instelling

Ook bedrijven of instellingen kunnen vriend worden van PopUpTv. Je krijgt dan een eigen pagina op de website waar je informatie over je bedrijf/instelling kunt plaatsen. Ook ontvang je 20 % korting op de toch al lage advertentietarieven. (zie http://www.popuptv.nl/adverteren). Je mag iemand afvaardigen naar de speciale vergaderingen die we elk kwartaal gaan houden en daar meepraten over de koers van PopUpTv. Je krijgt de PopUpTv Nieuwsbrief.
Kosten vriendschap voor bedrijven en instellingen: minimaal € 150,- per jaar.

Schrijf je nu in als vriend

 
Help PopUpTv

Help PopUpTv!Individuen, instellingen en bedrijven kunnen vriend worden van PopUpTv.Doel: zowel de onderlinge band verstevigen als fundraising.Kijk op www.popuptv.nl/vriendWaarom vriend worden?PopUpTv is een stichting zonder winstoogmerk. PopUpTv verbindt en brengt vooral positief nieuws. We willen groeien: in bereik, in aantal producties en in kwaliteit. Door vriend te worden hoor je er bij. Je kunt meepraten, wordt op de hoogte gehouden en krijgt exclusieve voordelen. Bovendien steun je PopUpTv!IndividuDoor als persoon vriend te worden steun je PopUpTv op persoonlijke titel. Je krijgt uitnodigingen om bij live uitzendingen aanwezig te zijn, zowel in de studio als op locatie. Je wordt op de hoogte gehouden van het wel en wee van PopUpTv middels de PopUpTv Nieuwsbrief, die je minimaal een keer per kwartaal digitaal ontvangt. Hierin lees je alles over de mensen achter PopUpTv en krijg je als eerste onze nieuwe plannen te horen. Je mag meepraten over de koers van PopUpTv op speciale vergaderingen die we elk kwartaal gaan houden. Je krijgt korting bij partners van PopUpTv.Kosten individueel vriendschap: € 10,- per jaar. (Meer mag uiteraard ook.) Bedrijf of instellingOok bedrijven of instellingen kunnen vriend worden van PopUpTv. Je krijgt dan een eigen pagina op de website waar je informatie over je bedrijf/instelling kunt plaatsen. Ook ontvang je 20 % korting op de toch al lage advertentietarieven. (zie http://www.popuptv.nl/adverteren). Je mag iemand afvaardigen naar de speciale vergaderingen die we elk kwartaal gaan houden en daar meepraten over de koers van PopUpTv. Je krijgt de PopUpTv Nieuwsbrief.Kosten vriendschap voor bedrijven en instellingen: minimaal € 150,- per jaar.

Posted by Pop Up Tv on maandag 10 augustus 2015

Goed idee? Laat het weten!

PopUpTv staat altijd open voor goede ideeën, of u nu vriend bent of niet. We hebben de wijsheid niet in pacht maar zijn wel goed en gemotiveerd in ons werk.
Neem contact met ons op!

 

Adverteren op PopUpTv

Lift mee op het succes van PopUpTv en adverteer ook op dit medium van nu en de toekomst.
Vanaf € 20,- staat uw banner al op deze goed bekeken site!

PopUpTv staat open voor uw idee. Wij produceren commercials, live-uitzendingen, reportages en serie programma's voor instellingen en bedrijven..

Heeft u al een commercial, dan zenden wij deze graag voor u uit.

Uw bijdrage maakt het voor ons mogelijk om mooie en boeiende programma's te blijven maken.

Meer info